El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mutua Levante NBAlcoi trenca el malefici i guanya el primer partit de lliga

Va vèncer per 76-70 al Mislata

A la quarta va arribar la primera victòria del Mutua Levante NBAlcoi. L'equip, després d'un periode d'acoblament, comença a oferir una versió interessant de les seues possibilitats en la competició. La clau fou l'encert des de el perímetre, amb deu llançamaments triples convertits, i saber administrar els darrers minuts del duel amb el Mislata. 

Charles fou clau en la direcció de l'equip i també aportant punts importants. El triomf és més meritori encara perquè Quasim Jones va ser baixa d'última hora. El playmaker nord-americà estava al llit amb febra. 

Mutua Levante NBAlcoi 76 - 71 Mislata         

Parcials: 13/16 - 24/20 - 20/14 - 19/21

Anotadors: Álex, José Carlos (8), Álvaro (14), Charles (16), Andy (7), cinc inicial; Joan (18), Paco Poveda (6), Sanjuan (7), Juanjo, Fallou.

D'altra banda, el Sènior femení va vèncer per 43-46 al Teixereta d'Ibi. Quant a la resta d'equips de la pedrera, cal destacar la marxa de l'Infantil masculí del NBAlcoi-Sant Vticente Paul, que es manté invicte. 

A més, la presentació dels equips de l'entitat ja té data. El Mutua Levante Nou Bàsquet Alcoi tindrà lloc el divendres dia 10 de novembre a les 20 hores en el Francisco Laporta.

Escrit per Raül Pina.