El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Mutua Levante no pot amb un contundent Xàtiva

Imatge de família del club en la seua presentació / PST Fotografía
El club va presentar a tots els seus equips

El 63-81 va reflectir els problemes per a tancar el rebot i també errors propis sota la cistella per a fer bàsquet. El joc no millora respecte a jornades anteriors.  A més, alguns dels jugadors molt per sota del seu nivell. Caldrà, per tant, canviar d'actitud ja que la plantilla és de mes nivell que la temporada passada. Quan el Mutua Levante va voler despertar per a fer la remuntada ja era massa tard. Els de Xàtiva, amb tres americans alts a les seues files, demostraren la seu força. 

Anotadors: Andy (6), Quasim (10), José Carlos (6), Paco (15), Álvaro (14). cinc inicial; Charles (3), Joan Canalejas (3), Sanjuán (2), Joan Durà, Alex i Juanjo 4. 

Per la seua banda el sénior femení va vèncer per 50-47 al Patronat Bocairent. Això, ara té el basket average perdut perqué a terres valencianes la diferència fou de 7 punts. 

Presentació del Mutua Levante NBAlcoi

La presentació dels 14 equips del club federats i els 7 col·legis amb conveni tingué lloc al Francisco Laporta amb una gran entrada de públic. Salva Monzó va tindre paraules d'afecte en un xicotet homenatjant a la figura de Paco Domenech. A més,  es va guardar un minut de en memòria seua. Monzó també donà les gràcies a l'Ajuntament d'Alcoi i a Mutua Levante per la gran aportació que fan recolzant el bàquet local. 

Escrit per Raül Pina