El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Nadal Contestà continua amb activitats per a tots els públics

Concert durant l'encesa de llums / AM

Una de les activitats més genuïnes de Cocentaina són les que s’organitzen al voltant de l’Home de les Orelles el 31 de desembre

Cocentaina viu el seu Nadal amb moltes activitats per a grans i menuts. Les activitats, organitzades per l’Ajuntament de Cocentaina, se celebren fins al 8 de gener

Aquest dijous 23 de desembre, els xiquets podran gaudir de la Ludoteca ubicada al Racó del Nadal. L’activitat començarà a les 10 h i a les 17 h començarà una actuació de l'Escola de Música de la Unió Musical, també al Racó del Nadal. Paral·lelament, també a les 17 h, la Casa de la Joventut acull una vesprada de jocs amb retroconsoles, ping-pong, HamaBeads, taller de xapes, jocs de taula, etc.


En la vespra de Nadal, el divendres 24 de desembre, s’ha organitzat un contacontes a les 12 h. A més, el 27 de desembre a les 17 h s’organitza un Campionat del joc ‘La fallera calavera’ a la Casa de la Joventut. Les inscripcions es poden formalitzar a 965592795 – cocentainajove@cocentaina.org.


Una de les activitats més genuïnes de Cocentaina són les que s’organitzen al voltant de l’Home de les Orelles el 31 de desembre. A les 10 h, el pregoner amb la Colla el Mal Passet i a les 11 h s’organitzarà una gimcana on buscarem orelles, regals i sorpreses al Pla de la Font. El dimecres 5 de gener se celebrarà la tradicional cavalcada adaptada a les circumstàncies actuals.


Tota la informació la podeu consultar al programa.