El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Nadal Esportiu d'Alcoi amplia l'oferta i manté el nombre d'inscrits

Nadal Esportiu / Ajuntament d'Alcoi
120 xiquets s'han apuntat a les jornades de multiesport a l'Eduardo Latorre

La programació esportiva ja consolidada durant el Nadal ha tingut més varietat que en les anteriors edicions. La prova que més gent ha concentrat ha sigut la Sant Silvestre amb uns 700 inscrits. La valoració global del Nadal Esportiu que fa Alberto Belda és que "la participació manté una xifra semblant a la d’altres anys, encara que es troba més repartida a causa de la variada programació d’enguany".

La resta de la variada programació s'ha iniciat el 27 de desembre amb una jornada dedicada al bàsquet prebenjamí, que va tindre lloc al pavelló del Col·legi Sant Vicent de Paúl. Més de 60 xiquets van participar en aquesta activitat. El trofeu de Seleccions de Futbol Sala ha estat coordinat per l'Unión Alcoyana FS on han participat equips com el Xaloc Alacant, així com altres conjunts d’Olleria, Castalla i Alcoi.

Les jornades de multiesport tingueren lloc els dies 28 i 29 de desembre al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, en les quals més de 120 xiquets pogueren participar i practicar pàdel, bàdminton o gimnàstica. Durant aquests dies també s'ha realitzat al Francisco Laporta el Campus Solidari de Futbol d’hivern, coordinat per l’equip que dirigeix David Porras. Cadascun dels vora 200 participants va aportar un aliment no perible per tal de ser entregat a la Creu Roja.