El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Nadal Esportiu fa gaudir en Alcoi a 2.000 persones

Sant Silvestre infantil, al parc de Cervantes.

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi ha organitzat el Nadal Esportiu amb activitats de multiesport que, com és habitual, han tingut lloc en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre. En total s’han dut endavant en dos torns: un els dies 27 i 28 de desembre, i l'altre el 2 i 3 de gener.

Un total de 2.000 persones han fet esport aquest Nadal en les diferents activitats: Nadal Esportiu, Sant Silvestre, Torneig d’Hivern de Bàsquet, Torneig de Seleccions de futbol sala, Memorial Lionel Grau, Campus David Porras, Torneig Solidari d’Urban Padsport, 3x3 de minibàsquet i un entrenament amb Néstor Abad.

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha explicat que "els inscrits han conegut diferents modalitats esportives, totes amb sessions preparades per tècnics especialitzats i pensades per a divertir a través de l'esport". L'objectiu de l'activitat ha sigut també "donar continuïtat a les instal·lacions durant el Nadal; per a augmentar la possibilitat d'inscriure's s'han desdoblat les activitats, així han participat el doble de xiquets i xiquetes".

Des de l'Ajuntament destaquen el record de participació en la Sant Silvestre Alcoiana, amb més de 800 participants entre infants i adults. També els 150 esportistes participants del «II Torneig de Seleccions de futbol sala de Nadal», o els 170 que van prendre part en el IX Torneig d’Hivern organitzat pel Nou Bàsquet Alcoi. Dins del vessant futbolístic s'ha organitzat el Campus David Porras de futbol 8, on han participat 250 joves futbolistes; i el III Memorial Lionel Grau, que ha comptat amb la participació de 220 futbolistes.

Un altre esdeveniment ha estat el campionat solidari de pàdel a benefici de SOLC -amb 120 participants-, i per últim l’entrenament dut endavant per Néstor Abad -millor esportista alcoià de l’any i participant en els Jocs Olímpics- amb una master class acompanyat per 30 gimnastes d’Alcoi.