El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Nadal més dolç està a Xixona

El municipi torroner celebra la novena edició de la Fira de Nadal

La Fira de Nadal de Xixona ha obert les portes. S'espera que més de 50.000 persones passen per la fira per a comprar torró, i buscar dolços típics nadalencs en el municipi més dolç del món.

Xixona acull del 6 al 10 de desembre la novena edició de la seua Fira de Nadal. Són un centenar de parades, més de la meitat d'ells d'obradors locals que ofereixen el millor torró. De fet, es podia tastar aquest 6 de desembre el torró que havien fet eixe mateix matí. Però a més, la fira compta també amb espai amb atraccions per als més xicotets de la casa, i una sèrie de camionetes de menjar ràpid. Oferta per a tota la família en aquesta Fira que s'ha convertit en tot un referent gastronòmic nadalenc. 

L'encarregat d'inaugurar la Fira ha sigut el músic xixonenc Javier Eguillor, acompanyat per l'alcaldessa de Xixona Isabel López, a més de representants de comerciants xixonencs i de la Universitat d'Alacant. Pots seguir tota la inauguració en el vídeo que hem fet en directe. I tot i que et recomanem la visita a la Fira, pots anar fent boca amb aquesta galeria de fotos.

És una llarga fira de 5 dies, i s'espera que més de 50.000 persones passen per Xixona aquest pont de desembre. Per tal de facilitar l'accés als visitants, s'han habilitat nous pàrquings tant al sud com al nord del municipi.