El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El nostre departament no suma cap mort des de dilluns 18

Després de 48 hores sense actualitzar les dades, s'han incorporat nous arxius a la web de dades obertes de la Generalitat. En la nova actualització les nostres comarques sumem 3 casos positius i cap mort. 

Ha canviat el sistema d'actualització de dades en la Comunitat Valenciana, i ara s'oferiran les actualitzacions a la vesprada i referents al dia natural anterior, de 00 a 24 hores. Així ho explicava anit la consellera de Sanitat Ana Barceló, en l'actualització de dades per províncies. Però la web de dades obertes de sanitat on s'ofereixen les dades per departaments de salut, no s'actualitzava des del dilluns 18, i s'ha actualitzat a última hora del matí de hui, 20 de maig

Amb aquesta nova actualització, que fa referència al dilluns 18, però suposem que inclou també dimarts 19 de maig, el nostre departament suma tan sols 3 nous casos positius i cap mort. Als 10 departaments de salut alacantins, la suma de nous casos és de 18, molt repartits: la zona d'Elx-Crevillent o Dénia no en tenen cap, i el màxim el registra Elx amb 5 nous casos. 

Pel que fa a les morts, les noves dades sumen 4 en la província d'Alacant (en l'actualització d'ahir de la consellera eren 3, així que suposem que aquesta nova és de les últimes 24 hores). Les morts corresponen 2 al departament de Sant Joan, una en Oriola i altra a Torrevella. El nostre departament manté la xifra de 115 morts des del 16 de maig.