El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Nou Bàsquet Alcoi continuarà entrenant fins a la fi de la temporada

Entrevista a YouTube a Héctor Gomar, capità del sènior masculí autonòmic

La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana va anunicar la setmana passada la finalització de totes les competicions de la present temporada amb l´ordre classificatori que recull els partits disputats fins al 12 de març, però els equips del Nou Bàsquet continuaran entrenenat

El Nou Bàsquet Alcoi no ha deixat d´entrenar i tots els seus equips han continuat durant aquets dos mesos realitzant entrenaments a distància, tractant de mantindre els mateixos horaris que tenien durant la temporada. Els equips federats seguiran exercitant-se fins a finals de juny, mentrestant, els escolars finalitzaran aquest dijous 28 de maig. 

Durant el confinament hi han hagut entrenaments a casa, reunions d´entrenadors i diverses xarrades, de les quals destaca la que va oferir la jugadora Juana Molina-Prados, militant del Lointek Gernika de la lliga Dia. A més, s´ha potenciat el canal de youtube amb vídeos d´entrenaments creats fonamentalment per als equips escolars, i també calfaments, entrevistes i algún partit complet. 

Respecte als possibles campionats, ascensos i descensos, la Federació donarà a conèixer en els pròxims dies la resolució de cada competició, referents als drets de participació per a la propera temporada, així com qualsevol altre detall relatiu.

També cal assenyalar, que el Campus Paco Domenech encara no està descartat i es possible que es puga dur a terme, encara que el format serà diferent a l´habitual.

Per últim, destacar que el Nou Bàsquet ja està treballant de cara a la propera temporada i pròximament presentarà les primeres novetats.