El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Nou Bàsquet Alcoi entrena per videoconferència

Imatge facilitada pel club

També s'han proposat diverses activitats com reptes o recomanació de pel·lícules que transmeten els valors promulgats pel club

El bàsquet també s'ha detingut per l'Estat d'Alarma. La Covid-19 ha fet que tothom es quede confinat a casa, però això no vol dir que l'activitat esportiva i entrenaments es detinguen. La principal novetat del Nou Bàsquet Alcoi i els equips de la base és que entrenen a través de videoconferència. Els entrenadors poden seguir en directe els exercicis i així poden corregir i animar als esportistes.

D'altra banda, s'han proposat diverses activitats com reptes o recomanació de pel·lícules que transmeten els valors promulgats pel club durant el confinament. També tenen previstes altres iniciatives que aniran donant a conéixer a poc a poc seguint una planificació.

Durant aquest temps els entrenadors també han tingut reunions amb la coordinadora esportiva, Lirios Rovira, tal com solen fer durant tota la temporada per a seguir amb la planificació i recordar diferents aspectes.