El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Partit físic, intens i amb dos grans defenses. Alcoyano i Oriola han empatat a zero en un encontre que no passarà a la història per la bellesa del joc. No hi ha hagut ocasions clares per part de cap equip tot i que Parras ha fet jugar tots els seus davanters. Camacho s'ha retirat lesionat.

Més informació

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

El Nou Bàsquet Alcoi entrena per videoconferència

Imatge facilitada pel club

També s'han proposat diverses activitats com reptes o recomanació de pel·lícules que transmeten els valors promulgats pel club

El bàsquet també s'ha detingut per l'Estat d'Alarma. La Covid-19 ha fet que tothom es quede confinat a casa, però això no vol dir que l'activitat esportiva i entrenaments es detinguen. La principal novetat del Nou Bàsquet Alcoi i els equips de la base és que entrenen a través de videoconferència. Els entrenadors poden seguir en directe els exercicis i així poden corregir i animar als esportistes.

D'altra banda, s'han proposat diverses activitats com reptes o recomanació de pel·lícules que transmeten els valors promulgats pel club durant el confinament. També tenen previstes altres iniciatives que aniran donant a conéixer a poc a poc seguint una planificació.

Durant aquest temps els entrenadors també han tingut reunions amb la coordinadora esportiva, Lirios Rovira, tal com solen fer durant tota la temporada per a seguir amb la planificació i recordar diferents aspectes.