El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Nou Bàsquet Alcoi organitza activitats per a aquest Nadal

Cartell "Hivern Esportiu de minibàsquet" del Nou Bàsquet Alcoi
  • Segona edició de l'Hivern esportiu de minibasket: del 27 al 30 de desembre.
  • Dia de convivència: 28 de desembre.
  • 3x3 solidari en la categoria de minibasket: 3 de gener.

El club de bàsquet prepara una sèrie d'activitats per a xiquets i xiquetes de totes les edats per a aquestes vacances de Nadal.

Enguany, se celebrarà la segona edició de l'Hivern esportiu de minibasket, que tindrà lloc del 27 al 30 de desembre, en horari de 9 a 13 hores en el pavelló del col·legi de Paulas. Aquest campus està dirigit a xiquets i xiquetes nascuts des del 2011 al 2017, i el termini per a apuntar-se finalitza el diumenge dia 18. Per a apuntar-se no és necessari saber jugar el bàsquet, perquè es realitzaran entrenaments, jocs i dinàmiques. Per a apuntar-se hauran de posar-se en contacte amb el club via email cnbalcoi@hotmail o a través del número de telèfon 627 32 86 98.

Per una altra banda, el dia 28 de desembre es realitzarà un dia de convivència amb les categories infantils, cadets i júniors, amb la idea que es coneguen i que facen club a través de les diferents activitats que es proposaran.

Per a finalitzar, el dia 3 de gener tindrà lloc el 3x3 solidari en la categoria de minibasket on, de manera interna, tots els jugadors i jugadores del club disputaran diferents partits en la modalitat 3x3 en el pavelló Mútua Llevant. Serà totalment gratuït i tan sols hauran d'aportar un aliment solidari no perible el dia del torneig. Amb la col·laboració una vegada més de l'ajuntament d'Alcoi.