El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Nou Bàsquet Alcoi organitza el VII Campus Paco Doménech

Campus Paco Doménech

El formulari d´inscripció es pot trobar a la web del club: www.cnbasquetalcoi.es.

Es deu enviar al correu del cnbalcoi@hotmail.com i es respetarà l´ordre d´arribada dels correus per tindre una plaça.

La data límit per apuntar-se és el 15 de juny.

El Campus Paco Doménech arriba aquest any a la sèptima edició. Tindrà lloc del 22 al 26 de juny en les instal.lacions del Colegi La Salle Alcoi en horari matinal de 9 a 13.30 hores

El Nou Bàsquet Alcoi organitza la sèptima edició del Campus Paco Doménech El col.legi La Salle Alcoi serà l´encarregat d´acollir aquest campus, que es celebrarà del 22 al 26 de juny i en horari matinal, de 9 a 13.30 hores. També s´inclou la possibilitat de permanència, és a dir, es pot anar a partir de les 8.30h i finalitzar a les 14h. Està dirigit a xiquets i xiquetes nascuts entre el 2002 i 2013.
Degut a la situació actual, el Campus s´adaptarà a les mesures oportunes per la fase corresponent a la transició cap a la nova normalitat, dictades pel Govern.
Per aquest motiu, tan sols serà de mati i no es podrà dormir ni menjar, a diferència d´altres anys, però, els participants podràn gaudir d´entrenaments i diferents jocs relacionats amb el bàsquet i, respectant sempre la normativa actual.
Les places són limitades i, les persones perteneixents al Nou Bàsquet Alcoi, tan equips federats com escolars, tenen un important descompte. El formulari d´inscripció es pot trobar a la web del club: www.cnbasquetalcoi.es. Es deu enviar al correu del cnbalcoi@hotmail.com i es respetarà l´ordre d´arribada dels correus per tindre una plaça. La data límit per apuntar-se és el 15 de juny.
La directora esportiva, Lirios Rovira, ha afirmat que no podien deixar als seus jugadors i jugadores sense el Campus, ja que és l´activitat preferida i la realitzaran amb la màxima seguretat.