El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Nou Bàsquet Alcoi presenta als seus equips davant l´afició aquest diumenge

El NB Alcoi, que compta amb 24 equips, presentarà aquest diumenge dia 17 de novembre als equips federats i als dels col.legis convinguts. L´acte es realitzarà a les 17h al Pavelló Mutua Levante del Poliesportiu.

Dels 24 equips del NB Alcoi, 13 són federats des de les categories alevins a sènior, amb 5 equips femenins i 8 masculins i els altres 11 equips són de col.legis convinguts, dels quals, enguany s´han de sumar dos centres educatius més de la ciutat, com són l´Arnauda i l´Horta Major. Aquests s´unixen al Romeral, Sant Vicent, La Salle, Esclaves, Sant Vicent de Paúl i el Miguel Hernández. Estos equips convinguts entrenen en el seu col.legi, que seguixen la metodologia del club amb tots els entrenadors titulats. D´aquesta manera, aprenen els valors del club, però al mateix temps es divertixen aprenent al seu centre educatiu amb els seus companys i companyes. Els equips, que són prebenjamins, benjamins i alevins, participen en “Els Jocs Esportius” de la Comunitat Valenciana.

Pel que fa als equips Federats, hi ha alguns que estan en la seua fase d´iniciació al rendiment (IR) en les categories aleví, infantil i cadet. L´objectiu pincipal del club és que aprenguen al màxim tant en els aspectes tècnics com tàctics, treballant també els valors. Aquests equips competixen en categories altes per tal de millorar i guanyar en competitivitat. El junior femení es una clara mostra, que va estar entre els 16 millors equips de la Comunitat Valenciana en la categoria més alta. 

Lirios Rovira continua dirigint la part Deportiva del Nou Bàsquet, conseguint en els últims anys augmentar el nombre d´equips, tant de la base com del sènior, que ha aconseguit enguany formar dos equips masculins. Tot açò també s´ha fet possible gràcies a l´staff tècnic, que està compost per 20 entrenadors, tots federats. 

Cal recordar, que només acabe la presentació jugarà l´equip senior masculí d´autonòmica el seu partit corresponent a la lliga, davant el Bàsquet Altea a les 19h.