El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Nou Bàsquet Alcoi realitza la presentació de tots els seus equips de manera online

Imatge de la presentació del Nou Bàsquet Alcoi

El vídeo de la preserntació es pot veure mitjançant aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=mG_asZR26P8

En l'any del seu desé anniversari, el Nou Bàsquet Alcoi s'ha adaptat a les circumstàncies i no ha deixat de fer la presentació de tots els seus equips, que es va celebrar el passat dissabte 13 de febrer

El Nou Bàsquet Alcoi no ha vullgut deixar de realitzar la presentació de totes les seues plantilles i la va fer el passat 13 de febrer, de manera telemàtica, degut a les circumstàncies que estem vivint. L'acte es va vore per el canal de yotube del club, que enguany celebra 10 anys, ja que en 2010 es va signar la fusió de dos clubs històrics d'Alcoi, com són el Club Bàsquet Femení Alcoi i el Club Basket Salesians, donant pas al Club Nou Bàsquer Alcoi.

En l'acte es van presentar les plantilles dels 12 equips federats amb cromos de cada jugador i jugadora, així com dels entrenadors i entrenadores. També apareixen els equips dels col.legis convinguts. Totes aquestes plantilles van ser presentades pel vicepresident del club, Paco Escobar i per la directora esportiva, Lirios Rovira, que va fer d'speacker. Com és tradicional, el president, Salva Monzó va fer el seu discurs i el regidor d'esports, Miguel Juan Reig també va prendre la paraula.

Degut a la situació sanitària els equips continuen sense poder entrenar en la pista i, per tant, estan fent-ho de manera telemàtica. "Estem vivint una situació complicada des del 22 de desembre, hem hagut de suspendre tots els entrenaments i hem ajornat 33 partits i, fins i tot, les activitats programades per al Nadal, però no podiem deixar de fer la presentació", explica Lirios Rovira.