El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El nou camp de futbol del Francisco Laporta d'Alcoi, preparat per a principis de desembre

El nou camp de futbol / AM

La inversió total en aquesta obra és de 700.000 euros. De moment no hi ha vestidors, ja que la situació sanitària no ho permet. 

El camp de futbol, ubicat a la coneguda Pista del Cola Cao, podrà ser utilitzat en breu temps si tot avança correctament. El fet de no poder utilitzar vestidors per la crisi sanitària de la Covid-19 ha accelerat el procés. L'Ajuntament d'Alcoi pronostica que cap a principis de desembre, els esportistes ja podran fer ús d'aquesta moderna instal.lació amb la gespa acreditada per la FIFA.

Miguel Juan Reig, regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi, ha contat a ARAMULTIMÈDIA que per aquest camp "pasaran tots els equips i, inclús, els jocs esportius". Sí que és cert que la utilització serà molt similar a l'actual camp 2. Aquest és utilitzat per més equips, però és l'Alcoyano qui l'utilitza durant més hores. En el nou camp, també entrenarà la primera plantilla de l'Alcoyano quan el cos tècnic ho considere oportú. Des de l'Ajuntament recorden que el CD Alcoyano va fer una aportació inicial al projecte.


L'Ajuntament, segons Reig, té previst recepcionar l'obra la setmana del 20 de novembre al 6 de desembre. Els futbolistes professionals i amateurs podran utilitzar aquesta instal·lació, si tot va bé, a principis de desembre.


Miguel Juan Reig indica que no hi haurà un acte inaugural, ja que "en la situació actual no podem fer-ho". La inversió total en aquesta obra és de 700.000 euros, segons indica Reig.


Els vestidors


Els protocols sanitaris no permeten fer ús dels vestidors a hores d'ara. Durant desembre es donarà a conèixer a quina empresa s'ha adjudicat els vestidors. Cal recordar que els vestidors són "cases prefabricades" amb una infraestructura "d'última generació", segons l'edil d'Esports. El projecte dels vestidors s'ha adjudicat per més de 160.000 euros, segons fonts municipals.