El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El nou disseny de la web de l’Ajuntament d’Alcoi, accessible per a persones amb diversitat funcional

El nou disseny de la web de l’Ajuntament d’Alcoi, accessible per a persones amb diversitat funcional / Ajunt. Alcoi
L’adaptació de la web es posara en funcionament una vegada s’acaben de cometre els canvis en tots els apartats

 La web institucional de l’Ajuntament d’Alcoi, www.alcoi.org canvia d’imatge per aconseguir que totes les persones puguen tindre accés i perquè facilite la seua navegació

El disseny de la web institucional de l’Ajuntament d’Alcoi, www.alcoi.org, canvia el seu disseny de forma més moderna i a més per a facilitar la navegació dels usuaris.

Els tècnics municipals han treballat per a modificar la programació al nou disseny de manera progressiva i encara està en procés de determinats continguts perquè siguen més visuals.

Està previst que al llarg del mes de juliol estiga acabada perquè a més està contractada l’adaptació de la web a un sistema especial perquè siga accessible a persones amb diversitat funcional

El regidor de Modernització de l’Administració, Alberto Belda, destaca la feina que està realitzant-se “Un portal web institucional amb tantes àrees i tanta informació com un Ajuntament sempre és un repte, a més tenint en compte que és gestionat per desenes de funcionaris diferents, responsables de cadascun dels seus apartats. Pensem que la imatge ha millorat amb aquesta nova versió més intuïtiva i visual però la web és un projecte en continua evolució”.