El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El nou disseny de la web de l’Ajuntament d’Alcoi, accessible per a persones amb diversitat funcional

 La web institucional de l’Ajuntament d’Alcoi, www.alcoi.org canvia d’imatge per aconseguir que totes les persones puguen tindre accés i perquè facilite la seua navegació

El disseny de la web institucional de l’Ajuntament d’Alcoi, www.alcoi.org, canvia el seu disseny de forma més moderna i a més per a facilitar la navegació dels usuaris.

Els tècnics municipals han treballat per a modificar la programació al nou disseny de manera progressiva i encara està en procés de determinats continguts perquè siguen més visuals.

Està previst que al llarg del mes de juliol estiga acabada perquè a més està contractada l’adaptació de la web a un sistema especial perquè siga accessible a persones amb diversitat funcional

El regidor de Modernització de l’Administració, Alberto Belda, destaca la feina que està realitzant-se “Un portal web institucional amb tantes àrees i tanta informació com un Ajuntament sempre és un repte, a més tenint en compte que és gestionat per desenes de funcionaris diferents, responsables de cadascun dels seus apartats. Pensem que la imatge ha millorat amb aquesta nova versió més intuïtiva i visual però la web és un projecte en continua evolució”.


L’adaptació de la web es posara en funcionament una vegada s’acaben de cometre els canvis en tots els apartats