El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El nou Juvenil de L’Olleria ja és una realitat

Part de la plantilla ja confirmada per al Juvenil A de L'Olleria
  • El Juvenil és una de les pedres angulars de L’Alqueria del Futbol
  • Contarà amb part dels Cadets que han aconseguit l’ascens a Primera Regional

S’ha confirmat el cos tècnic i pràcticament tota la plantilla que formarà part del nou Juvenil A d’un L’Olleria CF que també està d’enhorabona per l’ascens del Cadet A.

La majoria de jugadors són de L’Olleria, però també hi ha de localitats veïnes

Per fi tornarà a tindre equip Juvenil L’Olleria CF, sent una de les premisses claus del nou projecte de L’Alqueria del Futbol, i des del club vidrier ja han confirmat quin serà el cos tècnic que es farà càrrec d’aquest combinat i pràcticament tota la plantilla en la que es contarà (en la imatge posterior), destacant el fet de que el gros principal està format per jugadors locals, però també hi ha una bona quantitat de futbolistes que són de municipis de la zona com Alfarrasí, Castelló de Rugat, Llutxent, Montaverner o inclús Muro d’Alcoi.

L’entrenador serà David Vidal, després de la magnífica temporada realitzada amb el Cadet A, on ha sigut el segon entrenador, mentre que la seua ma dreta serà Miguel Samper, el físio serà Iván Monzó i els entrenadors de porters seran Felipe Salamanca i Ramón Micó. Un cos tècnic que afronta aquest nou repte amb la màxima il·lusió, començant des de Segona Regional i comptant amb una bona xifra de jugadors que venen de aconseguir l’ascens a Primera Regional amb el Cadet A.

El 50% de l’exitós Cadet A passa a ser Juvenil de primer any i l’altre 50% jugarà en Primera Regional Cadet

I es que cal remarcar que s’ha confirmat l’ascens de l’equip entrenat per Juanjo Casanova junt amb el mencionat David Vidal com a millor segon de tota la categoria, i tot gràcies a la espectacular temporada realitzada, amb números que inclús superen als dels campions d’altres grups. El Cadet dels de La Vall d’Albaida va sumar un total de 47 punts (15V-2E-1D), sols un menys que el campió, el CF Clariano d’Ontinyent, va marcar la notable xifra de 81 gols i tan sols en va encaixar 13.

D’aquesta forma, la pròxima temporada jugaran en Primera Regional i ho faran amb la meitat de la plantilla que ha aconseguit aquesta gesta, ja que el 50% eren cadets de primer any i l’altre 50% de segon any, sent aquests els que formen la base d’un Juvenil que contarà tant amb aquests jugadors que ara seran juvenils de primer any, com altres de segon i tercer any carregats d’il·lusió i ganes de seguir creixent en el club de La Solana.