El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El nou Mercadona d'Alcoi obri el 14 de desembre

Des de Mercadona expliquen que els detalls sobre la inversió feta, el personal contractat o traslladat, i el tancament d'altres supermercats d'Alcoi es concretarà pròximament. En principi tot indica que es tancaran els supermercats del Camí a la Zona Alta, i el del carrer Llibertat a Santa Rosa. 
 

Serà un nou supermercat dins del model de tenda eficient que Mercadona està implantant. Suposarà també la reorganització dels supermercats a la ciutat, que es concretarà una vegada estiga obert el nou.

Mercadona confirma que el nou supermercat d'Alcoi, a l'eixida sud de la ciutat, obrirà les portes el pròxim dilluns 14 de desembre. Es tracta d'un gran edifici construït en els últims mesos, i que compleix amb el model de nova tenda eficient que està potenciant la cadena de supermercats. 

Mercadona explica que durant el 2020 invertirà un total de 72 milions d'euros en la província d'Alacant per a construir 5 nous supermercats, entre ells el d'Alcoi, i reformar altres 7. En el cas d'Alcoi suposarà la reorganització de supermercats a la ciutat, i es preveu el tancament dels centres del carrer Llibertat a Santa Rosa; i el Camí a la Zona Alta. Des de Mercadona detallaran la inversió, els treballadors i la reorganització una vegada s'inaugure el nou supermercat.