El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El nou Mercadona d'Alcoi ha costat quasi 10 milions d'euros i compta amb 44 treballadors

EL nou supermercat compta amb 136 places d'aparcament.

Ja ha obert les portes el nou Mercadona a l'eixida sud de la ciutat, en un gran edifici que ha suposat la inversió de 9,9 milions d'euros. Els treballadors, 44 en total, són la gran majoria els que estaven als centres del carrer Llibertat i el Camí, i que des de hui ja no ofereixen servici. 

Mercadona ha inaugurat aquest 14 de desembre tres nous supermercats a Alcoi, Elx i Novelda, i reobri un altre després una reforma un altre en Dénia. En total, ha invertit 24,6 milions d'euros, i més d'un terç de la inversió, 9,9 milions d'euros, correspon al nou supermercat d'Alcoi. No debades es tracta d'un gran edifici, adaptat al nou model de tenda eficient que impulsa Mercadona.  

El nou supermercat substitueix al del carrer Llibertat, a Santa Rosa; i el del Camí en la zona Alta, que ja no estan oberts. Compta amb 44 treballadors, "ocupació estable i de qualitat, que prové de les tendes tancades". Des de Mercadona expliquen que amb el tancament dels dos supermercats no s'ha acomiadat cap treballador i tots s'han reubicat en la nova tenda o en altres de la zona 
 

 

Imatge facilitada per Mercadona

 

El nou model de tenda eficient de Mercadona redueix en un 40 per cent el consum respecte a una tenda habitual. Està tota connectada tecnològicament, per a facilitar el treball de gestió del supermercat.