El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El nou taller d’ocupació en Alcoi contracta a més de 30 persones

Aula de FORMA’T ALCO / Foto: Ajuntament d'Alcoi

El taller ha rebut una subvenció de 240.206,40 € de la Direcció General d'Ocupació i Formació.

L’ajuntament d’Alcoi, posa en marxa un nou programa de formació i treball que ha contractat a 30 dones desempleades. El taller té una duració de 12 mesos en el que s’aprendran tasques relacionades amb l’administració i atenció al client.

A finals del passat mes de desembre es donava inici al taller d’ocupació FORMA’T ALCOI. Amb aquest programa d’inserció laboral no sols s’han contractat a 30 persones, també a tot un equip docent i de direcció per organitzar el curs i la formació del taller.


Aquest programa va dirigit a persones majors de 25 anys, en l’atur i que compliren les condicions per poder participar en el projecte. S’impartiran dues modalitats de formatives: Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals (Certificat de Professionalitat de nivell 1) i Activitats Administratives en la Relació amb el client (Certificat de Professionalitat de nivell 2).


Iniciatives com aquestes són subvencionades per Labora Valencia Servei Valencià d'Ocupació i Formació conjuntament amb Fons Social Europeu. En concret per aquest FORMA’T ALCOI ha rebut 240.206,40 €, a més l’Ajuntament d’Alcoi ha invertit 6.130 € per comprar un nou equipament informàtic.


L’últim taller d’ocupació finalitzat “Turisme de naturalesa: Birdwatching i itineraris interpretatius al medi natural d’Alcoi” va suposar un gran impuls del turisme als paisatges naturals més pròxims a Alcoi. Els alumnes/treballadors van oferir excursions guiades pel Racó de Sant Bonaventura, el Barranc del Cint, el Barranc de l’Infern, el Menejador i la Sarga entre altres. Inclús es van fer rutes en anglés per atraure a turistes internacionals.