El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El nou tram del Carrer Terrassa d'Alcoi podria obrir el 27 de novembre

Obres al nou ALDI / AM
El nou supermercat ALDI obrirà als clients el 4 de desembre

Segons fonts consultades per ARAMULTIMÈDIA, la previsió per finalitzar el projecte conjunt que suposa ALDI i el Carrer Terrassa és el dilluns 27 de novembre. En aquesta data el carrer ja estarà obert per a la circulació de vehicles i vianants. El vial tindrà una longitud total de 12 metres d'ample amb voreres de 3 metres. Es podrà aparcar a la part dreta (seguint el mateix model que la resta del carrer) i hi haurà arbrat d’alienació a les dues bandes

Les avingudes Joan Gil Albert i Hispanitat estaran connectades abans que finalitze novembre. Segons fonts consultades per ARAMULTIMÈDIA, la previsió per finalitzar el projecte conjunt que suposa ALDI i el Carrer Terrassa és el dilluns 27 de novembre. Tot apunta que en aquesta data el carrer ja estarà obert per a la circulació de vehicles i vianants.

El nou Supermercat ALDI, ubicat al barri de la Zona Nord, obrirà les seues portes als clients una setmana més tard: dilluns 4 de desembre. Es complirà la previsió d'obrir el supermercat abans de 2018, com es va comprometre l'empresa en la presentació de l'obra a l'Ajuntament. Pel que fa a l'evolució de l'obra, la part exterior està molt avançada, encara que queda condicionar la part interna del nou edifici que albergarà el supermercat.

El nou Carrer Terrassa tindrà una longitud total de 12 metres i d'ample amb voreres 3 metres. Es podrà aparcar a la part dreta (seguint el mateix model que la resta del carrer) i hi haurà arbrat d’alienació a les dues bandes. Cal recordar que el 29 d'agost, durant la construcció del supermercat, va morir un treballador i altre va resultar ferit en accident laoral.