El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Palau Comtal acomiada la IV Mostra Internacional d'Art Compromés

Imatge de l'exposició / Facebook Art Local

El catàleg també es podrà descarregar al Facebook d'Art Local.

La Mostra, que ha estat a la Sala d'Armes del Palau Comtal des del 15 de desembre de 2018, ha tingut una gran acollida durant les dates nadalenques i clausura la seua IV edició aquest 11 de gener a les 20.30 h.

El col·lectiu Art Local de Cocentaina conclou la IV Mostra Internacional d'Art Compromés, una exposició d'art social en benefici de "Projecte Somriures" que cada any obté més visites, no sols de Cocentaina sinó també de tot El Comtat i, fins i tot l'Alcoià, que s'apropen per a gaudir de la bellesa de l'art.

Un total de quasi 60 obres han sigut exposades, de 40 artistes diferents tant nacionals com internacionals, amb un format estàndard de 20x20 de temàtica lliure però sempre amb pinzellades de consciència social que mostra el caràcter compromés dels artistes. Totes les obres tenien el preu únic de 40 € que ha fet que molta gent s'animarà a contribuir i regalar art aprofitant el nadal

L'acte de clausura serà aquest divendres 11 de gener a les 20.30 h al Palau Comtal on també es presentarà el catàleg de l'exposició, que es podrà aconseguir de forma gratuïta allí mateix o posteriorment a la recepció del Palau.