El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Palau Comtal de Cocentaina tindrà noves retolacions

Es va encomanar a la FPA Beniassèn que fabricara un total de sis taulells per a indicar la Sala d’Exposicions, la Capella de Sant Antoni, la Sala d’Armes, el Pati d’Armes, la Sala Daurada i la Sala d’Ambaixadors

Gràcies a l’Ajuntament de Cocentaina i a l’FPA Beniassèn, s’han renovat els 6 socarrats del Palau Comtal d’accessos a les distintes sales.

El Palau Comtal de Cocentaina continua amb la renovació dels diferents espais museogràfics. Una de les actuacions és la substitució dels antics panells que donen accés a distintes sales del Palau Comtal. Els antics estaven molt deteriorats, segons indica el consistori.


Aquesta idea ja es va aplicar fa uns anys per a indicar les diverses sales del Castell de Cocentaina amb un resultat molt satisfactori. En el cas del Palau, també hi havia la necessitat de renovar els antics panells de metacrilat, molt deteriorats, i que assenyalaven les sales. Per a això, es va encomanar a la FPA Beniassèn que fabricara un total de sis taulells per a indicar la Sala d’Exposicions, la Capella de Sant Antoni, la Sala d’Armes, el Pati d’Armes, la Sala Daurada i la Sala d’Ambaixadors, realitzats amb una tècnica autòctona com és el socarrat i d’una mida homogènia per a tots els espais d’unes dimensions de 20 x 30 cm.

El regidor de Cultura i Patrimoni, Ivan Jover, es mostrava molt content pel resultat que s’ha obtingut i deia que «estem molt agraïts al taller de taulells i carrers pel magnífic treball que han portat a terme. Renovem la cartelleria d’un dels edificis més emblemàtics del poble amb una tècnica autòctona i de la mà de persones que estan formant-se i treballen perquè aquest art continue.