El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Palau Comtal i El Teular s'adapten a la Covid-19 i ofereixen la compra d'entrades per internet

Captura de la compra d'entrades / Ajuntament de Cocentaina

L'Ajuntament de Cocentaina ha posat en marxa la web entrades.cocentaina.es, amb la finalitat de poder comprar entrades en línia i controlar l’aforament a causa de la Covid-19 en espais com el Palau Comtal i El Teular. Ja es poden adquirir les invitacions per a la presentació del llibre de Francesc Jover titulat "Cançons i Romanços del Teular", les Nits de Contes al Palau, i el Concert Cati Plana i Pau Puig.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cocentaina ha activat una plataforma que permetrà vendre entrades a través d’Internet o també, si l’activitat és gratuïta, assignar invitacions per a assistir als actes que es programen des d’aquesta Regidoria, o qualsevol altra, als diferents edificis municipals.


D’aquesta manera, no sols es pretén controlar l’aforament d’aquests edificis durant la pandèmia i poder tindre dades reals d’assistència, sinó també oferir una plataforma accessible als ciutadans i ciutadanes per a poder reservar còmodament des de casa el seu seient per als espectacles.


La compra en línia es realitza seguint uns passos molt senzills, però en qualsevol cas cal introduir una adreça de correu electrònic, ja que un cop finalitzada la compra o la reserva es rebrà un correu electrònic amb el document en format pdf, el qual està preparat per a poder-se imprimir. També es pot optar per portar-la directament en el telèfon mòbil, en format QR o bé en format passbook, que el personal municipal llegirà a la porta de cada edifici, cosa que permet que el comprador no haja d’imprimir l'entrada.


Segons explica el regidor de Cultura, Iván Jover, "l'objectiu d'aquest nou servei és apropar més la cultura a la ciutadania per a facilitar la compra d'entrades o la reserva d’invitacions amb les noves tecnologies, ja que aquesta nova plataforma permetrà la compra en línia 24 hores al dia des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet".