El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El parc de bombers d'Ibi incorpora la figura del sergent

Ibi
Els cinc nous sergents durant l'acte de possessió

En total seran cinc els parcs auxiliars de la província que disposaran d'un sergent, concretament Almoradí, Benissa, Crevillent, Villena i Ibi.

Aquest càrrec de nova designació s'encarregarà de reforçar la gestió del parc de bombers auxiliar de la vila joguetera. El nom del nou sergent és Santiago Ivars, qui començarà a exercir el càrrec a partir de l'1 de febrer.

En total seran cinc els parcs auxiliars de la província que disposaran d'un sergent, concretament Almoradí, Benissa, Crevillent, Villena i Ibi. La seua funció serà la d'ajudar en la gestió als caps de les respectives zones operatives, optimitzant així les tasques del servei dins del seu àmbit d'intervenció.

El diputat provincial d'Emergències, Jaume Lloret, ha subratllat que "els nous sergents de parcs auxiliars constitueixen una figura necessària per a continuar el desenvolupament operatiu del servei i optimitzar l'atenció que s'ofereix als 140 municipis atesos".

Els nous sergents han pres possessió en un senzill acte que ha estat presidit pel diputat provincial d'Emergències, Jaume Lloret, en el qual també han participat l'inspector cap del Servei, José Rubio; el sotsoficial coordinador de l'Operatiu, Pepe Cerdà; i el secretari del Consorci, José Cano; entre altres.