El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El parc de l'avinguda País Valencià de Cocentaina té un nou joc adaptat

'Il·lusiona’t' ha fet un joc adaptat en col·laboració amb l’Obra Social La Caixa situat al parc de l'avinguda País Valencià

'Il·lusiona’t' i l’Obra Social La Caixa donen a l'Ajuntament de Cocentaina un joc adaptat per al suport de persones amb diversitat funcional. Amb aquest, que s'ha fet al parc de l'avinguda País Valencià, són quatre jocs adaptats a diferents parcs de la localitat.

L’associació, Il·lusiona’t ha sigut l’encarregada, de manera desinteressada, de preparar tota la documentació necessària perquè l’Obra Social La Caixa fera la donació d’un joc adaptat a l’Ajuntament de Cocentaina.

La regidora d’Autonomia Personal, Mireia Estepa, agraeix el treball fet per l'associació i l'entitat "Han treballat buscant una acció que beneficiara a tot el poble i no sols a ells i això parla molt bé de la seua solidaritat. Hem de donar-los les gràcies per haver fet possible que tinguem un parc més on tots els xiquets i xiquetes puguen jugar independentment de les seues capacitats".

Els parcs que actualment tenen jocs accessibles són: el parc del Paquito el Xocolatero, el Ferrocarril, la zona 4,4. i el del País Valencià, gràcies a la inversió que l'ajuntament va fer l'any passat

Desgraciadament, la falta de civisme d’algunes persones ha fet que dos jocs estiguen trencats sense solució i s'ha hagut de canviar dos panells de la nova cartelleria pel vandalisme d’alguns individus.