El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Pare Vitòria celebra la seva Setmana Cultural carregada de tallers, xarrades, rutes, teatre i molt més

El divendres 3 de febrer ja va haver una activitat prèvia sota el títol ‘Fisimola’ a càrrec d’Antonio Serrano que es va dirigit a l’alumnat de 4rt de l’ESO i 1er de Batxiller.

Es tracta de la 40 edició i per celebrar-ho han preparat un complet programa amb una oferta cultural però també lúdica de la que poder gaudir cada curs del centre educatiu.

Aquesta setmana, del 6 al 10 de febrer l’IES Pare Vitòria celebra el 40 Aniversari de la Setmana Cultural i ho fa amb un extensíssim programa d’activitats variades amb les que participen tots els cursos del centre.

El divendres 3 de febrer ja va haver una activitat prèvia sota el títol ‘Fisimola’ a càrrec d’Antonio Serrano que es va dirigit a l’alumnat de 4rt de l’ESO i 1er de Batxiller.

La resta de programa arranca aquest dilluns 6 de febrer a les 8h amb un concurs de ‘Lectura en voz alta’, organitzat des de el departament de Castellà. A la mateixa hora hi haurà un taller de reaccions químiques en la vida quotidiana a càrrec de Celia Sempere. La resta del dia es podrà gaudir d’una visita guiada al Molinar, un taller de papiroflèxia floral i decorativa, una actuació de rondalles, una trobada literària, una xerra sobre la Guerra Civil a Alcoi, una altra sobre la influència de la cultura clàssica en Harry Potter, un concurs de ‘Mortal Kmbat Literari’ i una xerrada-degustació sobre la varietat d’olives de la comarca.

El programa complet es pot veure ací. La resta de ka setmana seguiran un munt d’activitats entre les que cal destacar diverses visites a la Biblioteca Valenciana o al MUVIM. També hi haurà algunes activitats en anglés o gimcanes fotogràfiques, així com recitals de poesia, jocs de taula o photocalls.

Tota una completa i variada oferta cultural i lúdica amb la que l’alumnat del centre podrà gaudir i aprendre a la vegada. La Setmana Cultural coincidirà amb la Setmana de l’esquí, un viatge a la neu a l’estació del Cerler i també amb l’exposició ‘Laporta Polifacètic’.