El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El parterre d'Alcoi, obert al públic de nou després de les obres de millora

Amb un pressupost de 53.000 euros i 5 setmanes de treballs, s'ha condicionat un dels parcs amb més pas de gent de la ciutat

Des de l'Ajuntament d'Alcoi demanen als propietaris de mascotes que "no deixen als animals fer les seues necessitats al parc", ja que es tracta d'una zona és de pas i amb molta afluència de xiquets. Les obres han suposat una inversió de 53.000 euros sobretot en el tractament dels camins i la instal·lació de gespa artificial.

Ja s'han llevat les tanques al Parterre d'Alcoi i el parc torna a estar obert al públic. Han sigut 5 setmanes de treballs i 53.000 euros de pressupost per condicionar aquesta zona. Des del consistori han facilitat imatges d'abans i després per a comprovar el canvi, i expliquen que "un dels canvis més palmaris és la disposició de gespa artificial", que facilitarà al manteniment i reduirà el consum hídric. També s'ha tractat la sorra dels camins amb un tractament que evitarà tolls i danys en cas de pluja. També s'ha netejat i arreglat l'escultura de 'L'Ocell', d'Antoni Miró, que presideix la zona. 

El regidor d'obres Jordi Martínez demana als propietaris de mascotes "que no deixen als animals fer les seues necessitats al parc, ja que es tracta d'una àrea freqüentada especialment per xiquets i xiquetes, els quals disposen d'una zona infantil i d'una àmplia zona verda on jugar".