El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcòdiam és d'OK or

L'Alcòdiam és d'OK or

Objectiu complit. El Patí Alcòdiam torna dos anys després a l'elit de l'hoquei mundial. Aquest dissabte ha ascendit després d'imposar-se el cuer, el Santa Maria del Pilar, per 4 a 9. Gran any i alegria immensa per a l'esport alcoià.

Més informació

L'Alcòdiam és d'OK or

El partit de lliga EBA entre l'Eset Ontinet i el Carolinas es jugarà diumenge a Ontinyent

Este diumenge el Pavelló obrirà les seues portes per al partit de l'Eset. Foto: Vicent Gandia
  • Serà a les 18.30 hores al Pavelló
  • Serà el debut dels nous fixatges a casa
  • L'equip entrenarà a casa este divendres

Ni Albaida, ni Bocairent ni en cap altre lloc de les ciutats veines. Les noves mesures que ha tret hui la Generalitat permet a l'Eset jugar al Pavelló Municipal d'Esports.

A causa de l'alçament del tancament perimetral junt amb la decisió de permtere l'ús de les instal·lacions a entitats esportives professionals i federades, però que militen en categoria nacional, ha suposat que la junta directiva del Martínez Valls haja fixat el seu partit davant el Carolinas al Pavelló Municipal d'Esports este diumenge a les 18.30.

Un fet que obliga a capgirar el planning dels entrenaments setmanals. Així, l'equip de Nico Sánchez mantindrà la sessió preparatòria d'aquest dimecres a Bocairent, però serà divendres quan s'ejercite al Poliesportiu d'Ontinyent, seu del partit. Una decissió que no afecta als aficionats ela quals no podrán accedir al Pavelló per veure aquest enfrontament que serà a porta tancada.