El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El partit Espanya - Portugal de futbol es podrà veure en pantalla gegant a la V Fira Andalusa d'Alcoi

Cartell
Les activitats de la Fira Andalusa comencen el dimecres 13 de juny fins el diumenge 17

Torna la Fira Andalusa a Alcoi. Una activitat ja consolidada que arriba a la cinquena edició. L'esdeveniment està organitzat per l'Ajuntament d'Alcoi i per la Casa d'Andalusia, amb el patrocini de Mutua Levante i Mahou. El programa complet podeu consultar-lo a una de les fotografies dins la noticia

Torna la Fira Andalusa a Alcoi. Una activitat ja consolidada que arriba a la cinquena edició. Les activitats a les Aules Verdes comencen el dijous 14 de juny, encara que el dimecres 13 es presentarà l'Associació Flamenca 'La Debla'. En la seua primera presentació estigué 'La Farruca'. El programa complet podeu consultar-lo a una de les fotografies de la notícia.

Alcoi es caracteritza per tindre gran quantitat de població andalusa, després de l'èxode durant la Guerra Civil i la Postguerra. No és extrany veure a gent de Castro del Río, Espejo o Bélmez de la Moraleda (o els seus descendents) 'convertits' a alcoians. L'esdeveniment està organitzat per l'Ajuntament d'Alcoi i per la Casa d'Andalusia, amb el patrocini de Mutua Levante i Mahou.

La Fira s'inaugura el dijous 14 de juny a les 20:30 h, i la primera actuació serà la del 'Corazon Rociero La Amistad' de la Casa d'Andalusia. El divendres 15, la Fira s'obri a les 12 h per al públic en general, encara que la primera de les actuacions serà a les 19 h. a càrrec del grup 'Alma Flamenca' de la Casa d'Andalusia i 'Danzas Al-Azraq'. Una de les novetats d'aquesta edició serà la instal·lació d'una pantalla gegant per veure el primer partit d'Espanya en el Mundial de futbol davant Portugal a les 20 h.

El dissabte 16 i diumenge 17 de juny el programa està atapeït d'exhibicions de cavalls, actuació de ball, de música i flamenc. Un dels grups que vindran de fora d'Alcoi serà el grup 'Sevillanas' d'Albaida. De segur que les Aules Verdes ens traslladaran a Andalusia durant aquests dies.