El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Partit Popular demana a la Diputació d’Alacant una seu cultural permanent

Pastor proposa l’edifici que alberga l’IVAM CADA com a possible seu, encara que matitza que aqeusta decisió estaria en mans  dels departaments corresponents de la Institució Provincial.

El partit de l'oposició opina que l'oferta cultural a la ciutat és 'pobra' i que aquesta iniciativa podria ajudar a nodrir l'oferta artística, literària i musical que sustenta la Diputació.

El PP ha fet una sol·licitut a la Diputació d’Alacant per a comptar amb una seu cultural permanent a la ciutat. L'actual candidat popular Carlos Pastor, ha explicat que poder comptar amb una seu d'aquestes característiques aportaria un gran valor afegit a la que creu és “una pobra oferta cultural” a la ciutat.

Pastor ha posat l'accent principalment en el contingut cultural d'aquesta seu que es nodriria de l'àmplia oferta artística, humanística, literària i musical que sustenta la Diputació d'Alacant a través del MARQ, el MUBAG, el ADDA o l'Institut de Cultura Juan Gil Albert.  “Alcoi mereix una atenció especial, amb propostes concordes amb el seu potencial cultural com a referent de la Comarca. Aquest projecte revitalitzarà el municipi i ens permetrà ser millors com a ciutat i com a destinació”, ha matisat.

El portaveu ha opinat que els haguera agradat més que la iniciativa fós per part de l’alcalde que cal recordar que també és el portaveu del Partit Socialista en la Diputació d'Alacant. Però, atés que pel que sembla prefereix quedar callat i veure com altres ciutats de la província com Elx i Benidorm, ja comptaran amb una seu d'aquestes característiques, des del Partit Popular d'Alcoi, hem decidit prendre la iniciativa i sol·licitar a la Diputació d'Alacant, que ens tinga en compte a l'hora de continuar invertint en infraestructures culturals a la província”.

Pastor proposa l’edifici que alberga l’IVAM CADA com a possible seu, encara que matitza que aqeusta decisió estaria en mans  dels departaments corresponents de la Institució Provincial els que haurien d'iniciar el procediment administratiu de gestió i tramitació per a establir els plecs tècnics corresponents, i procedeix a la licitació corresponent, per la qual cosa podria ser el IVAM CADA o qualsevol altre que reunisca els requisits que s'establisquen en la licitació.