El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Partit Socialista ultima amb la militància el seu programa electoral per a Alcoi

El partit ha presentat la seua llista municipal aquest dimecres davant la Junta Electoral.

El partit ha habilitat un espai en línia on consultar les propostes que els socialistes tenen per a la ciutat d'Alcoi.

 

 

Quan falten poques setmanes per a les eleccions municipals els socialistes d'Alcoi ja es troben ultimant el seu programa electoral, un procés obert a les aportacions i propostes de la seua militància.

Asseguren des del partit que el procés "es troba en la recta final, ultimant-se un programa electoral que recull actuacions en tots els àmbits". Es tracta d'un document “creïble i real”, tal com apunta el secretari general dels socialistes alcoians, Jordi Martínez, qui assegura que la major part de les propostes són "accions directes i en la seua major part quantificades, la qual cosa significa que són factibles". 

Les accions on posen el focus els socialistes són aquelles destinades a fomentar l'economia i l'ocupació, el benestar, el manteniment de la ciutat, la cultura, el turisme "i, en definitiva, totes les àrees que incideixen en el present i en el futur d'Alcoi".

Els socialistes han habilitat un espai en línia on es podrà consultar a partir d'ara, no solament el programa, sinó tot el relacionat amb el candidat socialista a l'alcaldia, Toni Francés, i amb la resta de membres de l'equip amb el qual concorrem a revalidar el govern municipal.