El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PAS Alcoi continua sense guanyar a OK Lliga

El pròxim partit del PAS Alcoi serà el divendres 12 d'octubre a les 12 h. davant l'Igualada

En el seu partit a Caldes, l'equip alcoià ha perdut per la mínima encara que haguera pogut aconseguir puntuar. Quan restaven 6 minuts i el partit estava 4-3 a favor dels catalans, Renato ha fallat una falta directa.

El PAS Alcoi ha tornat a perdre a OK Lliga malgrat fer un bon partit a la pista del Caldes. El partit ha arribat al descans amb clar avantatge per als catalans per 4-1. En la primera part, després de marcar el Caldes, Deri Mataix ha aconseguit igualar el matx. Aquest gol ha servit de poc, ja que en els últims 10 minuts del primer temps, el Caldes ha aconseguit fer 3 gols seguits.

El partit estava complicat, ja que el PAS Alcoi havien de fer 3 gols per a, com a mínim, puntuar. Els de Sergi Punset ho han intentat en una molt bona segona part. El 4-2 ha arribat gràcies al gol de falta directa de Renato. Hi havia motius per a creure gràcies al gol del jugador portugués.

En el 4-2, han xiulat falta directa a favor del Caldes, però Pol Galbas ha errat i els alcoians creien que podien furtar-li algun punt al conjunt català. Quan restaven 10 minuts per al final del partit, Pere Cañellas ha aconseguit marcar en una jugada individual que ha sorprés la defensa del Caldes.

El PAS Alcoi encara haguera pogut marcar el gol de l'empat de falta directa, però Renato ha fallat. Després d'aquest intens partit, tornen a Alcoi de buit. El pròxim partit del PAS Alcoi serà el divendres 12 d'octubre a les 12 h. davant l'Igualada, equip que se situa amb 6 punts amb 4a posició.