El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Pastoret mostra la seua solvència al Provincial

Gerard Tudela i Gerardo de la Vega / El Pastoret
Gerard Tudela i Leandro de la Vega foren els gimnastes que competiren

El Campionat de Gimnàstica Artística Masculina celebrat a València va comptar amb dos gimnastes de 'El Pastoret' com són Leandro de la Vega i Gerard Tudela. La competició va ser molt bona per a tots dos demostrant el gran treball que realitzen aquest curs en el qual han millorat notablement els seus exercicis de l'any anterior, la qual cosa denota el seu creixement i progressió en aquest tipus d'escenaris. 

El Campionat de Gimnàstica Artística Masculina celebrat a València va comptar amb dos gimnastes de 'El Pastoret' com són Leandro de la Vega i Gerard Tudela. La competició va ser molt bona per a tots dos demostrant el gran treball que realitzen aquest curs en el qual han millorat notablement els seus exercicis de l'any anterior, la qual cosa denota el seu creixement i progressió en aquest tipus d'escenaris. 

-Leandro de la Vega: Nivell 3. Va realitzar uns exercicis molt complets i amb gran tècnica, no va cometre cap fallada i va controlar al màxim cada moviment, si bé està treballant diversos moviments nous que esperem introduir en els seus exercicis per a les pròximes competicions.

- Classificació general: segon

- Sòl: segon

- Arcs: segon

- Anelles: segon

- Salt: primer

- Paral·leles: segon

- Barra: segon

- Gerard Tudela: Nivell 4. Va acabar la seua competició sense amb prou faenes fallades i amb una gran dificultat en els seus exercicis. Igual que el seu company. En breu, introduirà nous exercicis per a augmentar la dificultat. 

- Classificació general: primer

- Sòl: primer

- Arcs: primer

- Anelles: primer

- Salt: primer

- Paral·leles: primer

- Barra:primer