El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El patges reials ja ho tenen tot preparat per a regalar cultura escrita a la Llibreria Llorens

Destaca ‘Vi i veritat’, de Natalia Gisbert, Premi Ciutat d’Alcoi Isabel Clara Simó, una novel·la policíaca 

L'emblemàtica Llibería Llorens ha preparat una oferta variada de llibres per a totes les edats. Des de propostes per als més menuts , passant per llibres d'autors locals, fins a best sellers.

La Llibrería Llorens ha preparat un amplia oferta de llibres per a tots els membres de la família. Els pares i els iaios tenen propostes locals interesants com: ‘Historias del Cuartel’, escrit per Ricardo Canalejas y Josep Lluís Santonja; ‘Alcoi en guerra’ de Rafa Hernández; ‘Batoi’ de Juan José Jordà o ‘Bailar entre confeti’ de Ana Calvo.

I per a qualsevol adult de la família hi ha propostes locals com ‘Vi i veritat’, de Natalia Gisbert, Premi Ciutat d’Alcoi Isabel Clara Simó, novel·la polícíaca amb una trama negra propia d'este gènere. A més de best sellers com ‘La bestia’ de Carmen Mola, ‘Últimos días en Berlín’, de Paloma Sánchez o ‘Los Vendejos’, de Fernando Aramburu. El llibre de cuina per excel·lència com a regal en estes dates: ‘La cocina de tu vida’ de Karlos Arguiñano.

 

Llorens fa també una proposta de literatura juvenil, amb les obres i llibres més venuts i dirigits a aquestes edats. En primer lloc, ‘Boulevard’ de Flor M. Salvador, que té una gran acollida entre les adolescents; i en segon i tercer lloc els llibres de Holly Black i els de Leigh Bardugo.

Per als més menuts (7-8 anys) destaca ‘El Principet’ de Jordi Raül Verdú Ponts i els cinc contes il·lustrats del grup de música ‘Zoo’ amb llibres de les cançons. Mentre que per a la infància i primera infància ofereixen maletins educatius sobre tecnologia, ciència, maquetes de castells, construcció de maquetes, cubs, trencaclosques o contes amb so, per a retallar o amb desplegables.

 

José Ernesto Nadal, llibreter de la llibrería Llorens

 

Però no tot són propostes de cultura escrita. Es pot trobar també algun cd com el de les Veus Blanques d’Alcoi o merchandaising lligats als llibres de poesia del valencià Vicent Magraner, amb tasses, dessuadores o borses de tela.

Tot un conjunt de propostes per enriquir culturalment a tota la família, i com sempre des del comerç de proximitat i amb l’orientació de persones àmpliament experimentades.