El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Patí Alcòdiam busca nous talents de l'hoquei

L'Alcòdiam opta per sembrar els equips del futur des de la pedrera després de molts anys de fitxatges forans

El club d'hoquei sobre Patíns d'Alcoi, l'Alcòdiam, ja té enllestida la seua escoleta perquè els més menuts es formen en els valors de l'esport i de pas, si toca, que formen part del clubi qui sap, que puguen jugar algun dia en les màximes competicions nacionals.

El Patí Alcòdiam Salesià -PAS- aposta clarament per la base, per l'escola i pels jugadors de la casa. Després del descens i una vegada demostrat que militar en l'elit estatal requereix pressupostos molt elevats, sembla que la millor opció és formar joves valors. És el que ha fet 'tota la vida' el Patí, que ha lluit i desenvolupat una pedrera inesgotable de jugadors criats en els 'camets' dels Salesians.

Un programa de captació de xiquets i xiquetes que, de sergur, tindrà fruits en pocs anys. Així, el club ha llançat una campanya perquè els menuts que tinguen interés puguen participar de l'escoleta. Han editat un vídeo i han posat un telèfon i un mail a la disposició dels pares i mares.

L'anunci diu així:

Vols jugar a hoquei patins com un campió? Vols jugar a hoquei patins? Apunta't a la nostra escoleta. Informa't al correu patialcodiam@gmail.com o telefona al 608061974. Ja veuràs que bé t'ho passes.