El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El patronat Costa Blanca exporta gastronomia i esport a través de FITUR

FITUR ha sigut l'aparador perquè el Patronat de Turisme Costa Blanca promocione el valor de la província d'Alacant. Enguany han apostat per l'esport com a element dinamitzador, concretament la Volta Ciclista a Espanya, que arrancarà des de Torrevella el 24 d'agost.

El Director General de la Volta, Javier Guillén, ha destacat que més enllà del vessant esportiu la Volta "és un veritable canal de promoció", una promoció que s'intensifica en les ciutats des d'on arrenca la competició, que enguany serà Torrevella. Les altres ciutats alacantines que enguany es podran beneficiar del valor promocional de la cursa són Benidorm, Calp, Alacant o Ibi.

El Vicepresident de la Diputació d'Alacant, Eduardo Dolón, ha recordat els 2,28 milions d'euros que s'han injectat en 2018 des de l'ens públic als diferents Ajuntaments de la província, tot a través de les 630 subvencions tramitades. Respecte al segell de què disposa el Patronat, 'Made in Costa Blanca', Dolón considera que aquest "potencia allò que fa única a la nostra província". "La gastronomia és un d'eixos elements, encara que disposem d'infinitat de recursos turístics més" ha conclòs el vicepresident.