El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Patronat Costa Blanca mostra en FITUR 2018 el potencial gastronòmic, cultural i de les festes populars

Roda de premsa de la presentació de Costa Blanca en FITUR / Patronat Costa Blanca
A banda de la Gran Desfilada Provincial i les activitats a IFEMA, la novetat és el racó 'Food Experience' prop de Gran Via

Hi han programades 47 presentacions de producte, 15 showcookings i prop de 50 reunions per mostrar l'oferta de producte basada en la gastronomia, la cultura i les festes populars. ARAMULTIMÈDIA estarà a FITUR per portar tot el potencial del turisme de la província d'Alacant

Ja s'han donat a conèixer quins seran els eixos del Patronat de Turisme Costa Blanca a FITUR 2018. Hi han programades 47 presentacions de producte, 15 showcookings i prop de 50 reunions per mostrar l'oferta de producte basada en la gastronomia, la cultura i les festes populars. La fira se celebra del 17 al 21 de gener i serà el primer dia a les 13:45 h quan el president de la Diputació, César Sánchez, donarà a conèixer el Pla d'Actuació del patronat. ARAMULTIMÈDIA estarà a la Plaça Central de l'stand de la Comunitat Valenciana per contar-ho.

Un dels showcooking estarà centrat en la pericana i en el 'plis-play' tan característic de les nostres comarques. Alcoi també estarà present a FITUR amb la Fira Modernista i amb la difussió d'una ruta de bicicleta de muntanya. A banda de la presència a la mateixa Fira, el Patronat Costa Blanca es trasllada fins a la Plaça de Callao en la Gran Desfilada Provincial del dissabte 20 de gener on participaran vora 1.200 persones i 15 municipis, com és el cas de Cocentaina.

La principal novetat és la creació del racó 'Food Experience', ubicat prop de Gran Via. Allí es mostrarà "el millor de la gastronomia i dels productes més reconeguts". L'entitat que ha fet possible que aquesta siga una realitat ha estat l'Associació Provincial d'Empresaris d'Hostaleria d'Alacant (APEHA).

El Patronat Costa Blanca, a banda d'estar a IFEMA i al centre de Madrid en FITUR, també vol concentrar totes les interaccions en xarxes socials amb els hashtag #CostaBlancaenFITUR i #FiestasCostaBlanca.

El diputat de Turisme, Eduardo Dolón, ha apuntat en la presentació de l'agenda del Patronat a FITUR que "la nostra estratègia, centrada en els productes característics de la Costa Blanca, és la que està aconseguint xifres rècord que ens han de servir per a tenir els peus en el sòl i seguir treballant de forma coordinada amb tots els agents del sector amb la finalitat de seguir creixent en els pròxims anys. El gran repte per a 2018 és igualar-los i, si es pot, millorar-los".