El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Patronat de Turisme presenta la nova imatge gràfica que mostrarà en FITUR

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha presentat la nova imatge gràfica del Patronat de Turisme que, sota el lema “Try València. The bright side of life”, portarà la llum de València a Fitur 2019.

En la seua intervenció, la diputada de Turisme ha explicat que al llarg del present mandat, "hem anat avançant pas a pas; primer llancem una nova marca per a mostrar qui som, València Turisme; després, vam explicar com som, 'food, living&sun', i l'any passat vam acudir amb les infinites raons del perquè València, 'Why V'". Per aquest motiu, en paraules de Pilar Moncho, "fem ara un pas endavant per a dir que l'elecció més brillant és València. La nostra llum és única, enamora a tots, a qui ens visita i a nosaltres mateix, és una de les nostres majors bondats i, amb ella, anem a Fitur".

Una de les novetats amb les quals València Turisme acudeix a Fitur és un vídeo produït per una empresa valenciana que posa imatges "a la història que volem contar en les trobades turístiques, al nostre relat", ha explicat Pilar Moncho.

El director del Patronat, Evarist Caselles, ha animat els ajuntaments a aprofitar la fira per a promocionar al màxim els seus productes locals i els ha convidat a fer-se ressò en les xarxes socials de les etiquetes emprades per València Turisme enguany en Fitur: #TryValència i #ValenciaTurisme.