El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Pavelló Esportiu del Campus d'Alcoi de l'UPV es convertix en una gran aula amb capacitat per a 330 estudiants

La finalitat de la transformació d'aquest pavelló es garantir totes les mesures acordades per les autoritats sanitàries

L'espai compta amb 1.525 metres quadrats i, a més de la realització d'exàmens i seguiment de classes, també es convertirà en una aula de lliure accés fins completar l'aforament

El Pavelló Esportiu de l'Edifici Georgina Blanes del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València tindrà un ús diferent a partir del curs 2020/2021. Comptarà amb un aforament màxim de 330 estudiants, dels quals 260 llocs estan preparats per a la realització d'exàmens i, els altres 70, per al seguiment de les classes online. La duració d'aquest espai com sala d'estudi no està determinada, ja que depèn de l'evolució i de la situació sanitària de cada moment. 

La finalitat de la transformació d'aquest pavelló es garantir totes les mesures acordades per les autoritats sanitàries. Segons David García Sanoguera, subdirector de infraestrucures i de màster i Formació Permanent, "aquesta instal·lació és suficientment amplia per incrementar les mesures de seguretat que volem per als nostres alumnes".

També ha comentat que s'han reforçat el nombre d'equips que es poden conectar a la xarxa wi-fi del pavelló i, a més, ha agraït a l'Ajuntament d'Alcoi la cessió d'algunes cadires que s'han col·locat.