El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Pavelló Vell d'Ontinyent, amb 50 anys de vida, canviarà radicalment d'imatge

El regidor Óscar Borrell i al fons el Pavelló Vell que variarà amb les noves obres. Foto: Vicent Gandia
  • La inversió superarà els 300.000 euros

La Plataforma de Contractacions de l'Estat del Ministeri d'Hisenda ha publicat esta setmana la licitació de l'obra de millora de l'eficiència energètica del pavelló vell del Poliesportiu Municipal mitjançant la reforma de les cobertes, eliminació d'amiant, canvi de lluminàries i substitució de les fusteries exteriors de tot l'edifici.

El Pavelló vell del Poliesportiu, amb més de 50 anys de vida, serà el protagonista d'una inversió prevista de 321.596 '93 finançada pel Pla Edusi de Fons Europeus i l'Ajuntament d'Ontinyent. La publicació de la licitació estableix fins al 18 de març perquè les empreses que vulguen puguen optar a adjudicar-se l'obra i en el termini de 6 mesos poder executar-la.

Serà una obra que canviarà la fisonomia de l'edifici del pavelló vell inclòs el bar en què tots els finestrals variaran produint una millora considerable en l'aïllament i en l'estalvi energètic. En tot l'edifici se transformarà tota la fusteria tant en primera com en la segon planta, així com  el sostre que es canviarà tot per evitar filtracions i eliminar les parts que contenen amiant, aconseguint una millora en l'aïllament que suposarà un benestar tant en estiu com en hivern per tenir temperatures menys extremes.


També suposarà un gran canvi el canvi de totes les lluminàries de la pista de bàsquet que tindrà un nou sistema LED en el qual també s'estalviarà per a les butxaques de tots els ontinyentins i ontinyentines, a més d'un sistema elèctric d'obertura i tancament de les finestres de la pista per aconseguir un estalvi en llum i en energia.