El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El periodista Juan Enrique Ruiz serà el candidat del PP a Alcoi

Quique Ruiz, foto de la web

La notícia ha corregut al llarg del matí per xarxes socials. Ruiz ha sigut secretari de l'Associacio de Sant Jordi i primer tro dels Cides

Aquest dijous serà presentat als afiliats en un acte en l'Hostal Savoy a les 19:45

El periodista alcoià i fins ara redactor de Ràdio Alcoi, Juan Enrique Ruiz, optarà a l'alcaldia de la ciutat pel Partit Popular. Aquesta vesprada serà presentat davant dels seus afiliats en un acte que se celebrarà a l'Hostal Savoy i que comptarà amb la presència d'Isabel Bonig, lider del PP a la Comunitat, César Sánchez, president de la Diputació i membre de l'executiva nacional del PP, i Rafa Miro, fins ara número 1 per Alcoi. També Pepe Císcar, president dels populars a Alacant.

La noticia ha corregut durant tot el mati per xarxes socials per tota la ciutat, i ha estat confirmada a mitjan matí per dirigents del PP a ARAMULTIMÈDIA.

Juan Enrique Ruiz és periodista i ha treballat en Ràdio Alcoi gran part de la seua trajectòria professional. Fins al passat estiu ha estat secretari de l'Associació de Sant Jordi i amb anterioritat, primer tro de la Filà Cides.