El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El periodista Ramón Climent, guanyador del I Premi de Comunicació de la Generalitat

Infografia de la Generalitat Valenciana
El guardó es lliurarà el dimecres 20 de juny en l'Hemisfèric de València

Per la seua "dilatada experiència en comunicació de proximitat en les comarques de L'Alcoià i El Comtat". Aquest ha estat el motiu pel qual Ramón Climent, exdirector dels periòdics Ciudad i El Nostre, ha rebut el Premi a la Comunicació de la Generalitat Valenciana en la seua primera edició. A ARAMULTIMÈDIA ja l'entrevistarem. El lliurament del guardó tindrà lloc a un acte públic el dimecres 20 de juny en l'Hemisfèric de València. 

El jurat ha estat conformat per l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat (ADCV) i de l'àmbit del fotoperiodisme, així com de la Unió de Periodistes Valencians (UPV), el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de la Comunitat Valenciana, l'Associació de la Premsa Comarcal, la Xarxa d'Emissores Municipals i integrants de les agrupacions professionals Espai Audiovisual de Proximitat (EAP) i Associació de Televisions Valencianes de Proximitat (Tevap). Per part de la Generalitat, han format part del jurat el secretari autonòmic de Comunicació, José María Vidal, i la directora general de Relacions Informatives i Promoció Institucional, Marta Hortelano.

L'escultora de Pego, Inmaculada Femenía, ha dissenyat els huit guardons, ja que Climent no és l'únic premiat en aquesta primera edició dels premis. També han sigut guardonats Ràdio Alacant, RTVE Comunitat Valenciana, Iñaki Zaragüeta, Chari García Cubells, El Flaco, Daniel Nebot i les xarxes socials del 112.