El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El pla Edificant invertirà 539.000 € en l'aulari Álvarez Pons d'Alfafara

Aulari Álvarez Pons

El Consistori alfafarenc va tancar l’exercici 2018 amb un romanent de 152.404 €.

La previsió econòmica de l'Ajuntment d'Alfafara per a aquest any és de 849.180 €, un 167% major que la del 2018 a causa de les obres d'ampliació de l'escola amb el Pla Edificant. En total es destinaran 539.000 € per a la construcció de tres classes, lavabos i una pista poliesportiva en l'aulari Álvarez Pons, que pertany al Centre Rural Agrupat Mariola-Benicadell.

El govern d'Alfafara s'ha reunit recentment amb la directiva del centre i amb l'AMPA per a mostrar-los el projecte i rebre aportacions. De moment els tècnics treballen per a perfilar el document final abans de la licitació, adjudicació i execució de l'obra, un procés que des del consistori calculen que es desenvoluparà durant els pròxims mesos.

La resta del còmput anticipat de les despeses i ingressos per a aquest 2019 no varia molt respecte al pressupost de 2018, segons informen fonts de l'executiu local. Cal destacar que es dóna una continuïtat a partides que es van crear l'any passat i que estan destinades a la promoció econòmica, com ara és l'ajuda de 3.000 € per a emprenedors.