El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Pla Estratègic 2017-2020 d'AIJU es focalitza en segments per mercats amb necessitats i en la potenciació dels projectes R+D+i

El Pla Estratègic 2017-2020 d'AIJU es focalitza en segments per mercats amb necessitats i en la potenciació dels projectes R+D+i / AIJU

L'Institut tecnològic d'Ibi en 2017 va innovar en els camps de la realitat virtual i augmentada, la impressió 3D i la robòtica.

La Memòria Anual d'AIJU 2017 ha donat resultats claus per a seguir focalitza'n-se en segments per mercats amb necessitats i requeriments diferents i en la potenciació dels projectes R+D+i

El Pla Estratègic 2017-2020 de l'Institut Tecnològic del Producte Infantil i Oci (AIJU) inicia amb una nova organització focalitzada en segments per mercats amb necessitats i requeriments diferents i en la potenciació dels projectes R+D+i.

En la memòria de 2017 s'han destacat totes les millores, novetats i canvis positius que l'empresa ha anat evolucionant, com per exemple, la implementació de tecnologies de la indústria 4,0 per al desenvolupament de productes infantils pioners i d'alt valor afegit en els camps de realitat virtual i augmentada i impressió 3D. A més de la irrupció de nous models de comercialització i distribució per a continuar acostant la innovació a les pimes del sector.

Durant tot l'any, AIJU ha treballat en 17 projectes europeus, ha obtingut un total de 6,14 milions d'euros d'ingressos, ha incorporat importants serveis en matèria de seguretat infantil per a les empreses i ha aconseguit noves acreditacions ENAC en joguets i articles per a xiquets, materials plàstics i superfícies esportives d'àrees de joc, així com l'automatització de dades en inspeccions de parcs infantils i l'anàlisi de metalls amb major sensibilitat i major nombre d'elements.

Per altra banda, en l'àrea d'usuari infantil ha destacat l'assessorament a les empreses del sector de productes i serveis per a la infància.

En 2019, AIJU iniciarà en 2019 un any d'importants inversions on destaca l'aprovació d'una planta pilot de processos industrials i centre del coneixement del motle.

Totes aquestes millores, tecnologies, perspectives i objectius són les que hi han aparegut en la memòria anual d'AIJU que està carregada de molts èxits.