El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El ple de l'Ajuntament aprova que Cotes Baixes siga Entitat de Gestió i Modernització, el primer públic del País Valencià

El moment de la votació /FEDAC
  • Cotes Baixes era una Associació d'empresaris des dels anys 80, qüestió que ha afavorit els tràmits i que ha permés convertir-se en la primera EGM de la Comunitat

El ple municipal de divendres va aprovar per unanimitat, convertir el polígon de Cotes Baixes d'Alcoien EGM. Un pas més per a optar a ser àrea avançada segons la regulació de la Conselleria d'Economia.

Aplaudiments dels membres de la corporació als responsables de l'Àrea industrial Cotes Baixes, Ramón Juan Sanchis (president) i al seu gerent, Rafa Francés, després d'aprovar amb tots els vots positius la declaració d'EGM. Una nomenclatura que permet el polígon progressar per aconseguir ser una àrea de la categoria Avançada. Això li suposarà avantatges fiscals i optar a ajudes autonòmiques i europees.Aquest divendres, en el transcurs del ple municipal, ha estat aprovada la proposta que naix del mateix Ajuntament, FEDAC i el polígon. Cotes Baixes era una Associació d'empresaris des dels anys 80, qüestió que ha afavorit els tràmits i que ha permés convertir-se en la primera EGM amb terrenys i propietats públiques del País Valencià.

El passat 20 de setembre l'Àgora va acollir l'assemblea en la qual es va adequar l'Associació Cotes Baixes a la llei vigent quant a Gestió, Modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana. A més es va aprovar el projecte de conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alcoi i l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes Baixes, així com els estatuts i el pla inicial d'actuació d'aquesta EGM, manifestació explicita de cara a l'autorització posterior de la constitució del ple de la corporació que va tindre lloc divendres. L'acord de col·laboració amb l'Ajuntament suposen 15.000 euros per a diferents millores en el Polígon.