El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Ple del Consell aprova 300.000 euros per acabar la rehabilitació del grup de vivendes Sant Jordi d'Alcoi

El grup de vivendes Sant Jordi, al carrer Entença
Les obres estan paralitzades des del 2012. El Ple del Consell aprova hui la inversió restant per acabar-les, però no especifica terminis d'obres

La promesa del Consell era acabar la rehabilitació en l'any 2017, després que estiguera paralitzada des de l'any 2012. Però faltava l'última inversió, un total de 300.000 euros a aportar entre Generalitat i Govern Central. Doncs bé, el Ple del Consell d'aquest 3 de novembre ha donat el vistiplau al conveni entre la conselleria de vivenda i obres públiques, i l'Ajuntament d'Alcoi, per a la gestió i finalització de les obres en 20 vivendes del grup Sant Jordi en Alcoi, tot i que no especifica els terminis de les obres.

Des de la Generalitat recorden que el total del projecte suposa una inversió de més de 2,8 milions d'euros, dels quals la Generalitat aporta 2,4 milions, i el Ministeri 396.000 euros. Amb el conveni aprovat hui, s'estableix la subvenció de 300.000 euros per al 2017. Les vivendes afectades en aquest últim tram d'obres són les situades en la cruïlla entre el carrer Entença i Espronceda.