El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El poliesportiu de Castalla reobri solament per a esports de raqueta

Pista de pàdel.

Per a poder fer esport en les diferents pistes disponibles, els usuaris hauran de realitzar la reserva amb cita prèvia amb 48 hores d’antelació al correu electrònic poliesportiu@castalla.org o al telèfon 673 96 45 07.

El veïnat de Castalla ja pot tornar a fer ús de les instal·lacions esportives municipals, les quals han adaptat els seus protocols a la fase 1 de la desescalada. De moment soles estan habilitades les zones d'esport de raqueta. El Consistori espera poder obrir la resta d'instal·lacions "com més prompte millor".

Així doncs, els esports que es podran practicar al poliesportiu durant la fase 1 seran tenis i pàdel en modalitat u contra u, frontenis individual i pilota valenciana també individual. D'altra banda, els usuaris hauran de passar per una sèrie de mesures de protecció, com és la presa de la temperatura corporal, la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i se’ls desinfectaran les soles de les sabates mitjançant una estoreta.

S'haurà de guardar la distància física de dos metres, entrar amb l’equipament de protecció individual compost per mascareta i guants i, mentre juguen, hauran de portar obligatòriament guant en la mà no freqüent. Per la mateixa raó, no es podran usar els vestuaris, banys, dutxes o fonts públiques.

Horari

El poliesportiu estarà obert de dilluns a divendres entre les 7 i les 13 h, i de 16 a 22 h. El dissabte es podran utilitzar les instal·lacions de 8 a 13 h i de 16 a 19 h, mentre que el diumenge soles 8 a 13 h.

Els usuaris d’entre 14 i 70 anys podran fer esport en el primer torn, entre les 7 i les 10 h. El següent tram, fins a les 11 h, correspon a les persones que requerisquen eixir acompanyades per motius de necessitat i majors de 70 anys. Aquest grup social podrà gaudir de les instal·lacions de nou entre les 19 i les 20 h. Les hores centrals del dia, entre les 11 i les 19 h, estan reservades als menors de 14 anys, sempre acompanyats del seu pare, mare o tutor/a legal.