El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El pont de Fernando Reig serà més accessible per als vianants

L'accés al Pont de Fernando Reig pel barri de Santa Rosa serà més accessible per als vianants gràcies a les obres que l'Ajuntament està escometent en la vorera recaient als nombres imparells del carrer Sant Rosa.

L'actuació té un pressupost de 38.599 € i amb ella es crearà un traçat que permeta els vianants bordejar la illeta central ubicada enfront del n.61 del carrer Santa Rosa. Amb aquests treballs s'aconseguirà doncs adequar la zona a la legislació vigent d'accessibilitat dels espais públics urbanitzats, seguint la línia de les prioritats estratègiques de la UE.

El govern local ha aprofitat l'anunci d'aquestes obres per a recordar en nota de premsa que la ciutat disposa d'un pla municipal d'accessibilitat, el qual ha suscitat recentment les crítiques d'una part de l'oposició.