El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El pont Fernando Reig obri el 16 d'abril

L'alcalde ha anunciat que el Ministre de Foment Iñigo de la Serna presidirà la reobertura del pont després de la rehabilitació

Ja tenim data! Està previst que aquest dilluns 16 d'abril, a les 11 del matí, es reòbriga al trànsit de vehicles i persones el pont de Fernando Reig, després de més d'un any tancat. Així, la previsió de comptar amb aquest vial pe a festes es farà una realitat. 

L'alcalde d'Alcoi Toni Francés ha anunciat en xarxes la data de la inauguració, i també que el Ministre de Foment Iñigo de la Serna presidirà la reobertura del pont. Des d'Aramultimèdia estem a espera de confirmar amb el Ministeri de Foment l'agenda del ministre. Ja en un comunicat, Toni Francés diu que "per fi podem veure solucionada la infraestructura del Pont Fernado Reig. Tots els alcoians i, especialment, els veïns de Santa Rosa, sabem el que ha suposat el tancament d'una de les principals vies d'eixida de la ciutat. Amb la reobertura esperem tornar a la normalitat en el trànsit i poder portar endavant amb més tranquil·litat totes les obres previstes tan importants per aquesta ciutat, entre les quals destaca la reurbanització del carrer Entença". 

Recordem que el pont Fernando Reig va iniciar unes obres de rehabilitació abans de l'estiu del 2016, que es paralitzaren en l'estiu després de detectar problemes en els tirants. Finalment derivaren en unes obres molt més grans en descobrir que els 38 tirants havien de canviar-se per complet. Una obra titànica de més d'un any que ja ha arribat a la fi.